Εργαλεία

Έχουμε αναπτύξει διάφορα εργαλεία και εφαρμογές που θα σας διευκολύνουν να βρείτε ή να προσθέσετε το Ελληνικό Εορτολόγιο οπουδήποτε στο διαδίκτυο.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία, εφαρμογές και micro-sites για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των χρηστών μας.

Παρακάτω θα βρείτε τα εργαλεία που έχουμε αναπτύξει ή θα είναι διαθέσιμα σύντομα. Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε κάτι να μας προτείνετε.

Το Εορτολόγιο στο site σας

Στο greeknamedays.gr πιστεύουμε ότι το Ελληνικό Εορτολόγιο είναι πληροφορία που μπορεί να εμφανίζεται σε οποιοδήποτε ελληνικό site.

Με την βοήθεια του παρακάτω πίνακα, επιλέξτε το εργαλείο που σας ταιριάζει και προσθέστε το Ελληνικό Εορτολόγιο στο site ή blog σας.

*
επίπεδο απλός χρήστης απλός χρήστης προχωρημένος χρήστης developer
ανάπτυξη 5 λεπτά 10 λεπτά 10 λεπτά
έως 1 ώρα
2 έως 4 ώρες
κόστος δωρεάν δωρεάν δωρεάν ετήσια συνδρομή
σχόλιο γρήγορα, εύκολα & εντυπωσιακό γρήγορα, εύκολα & με αρκετές επιλογές ιδανικό για blogs & rss εφαρμογές πλήρες πακέτο για επαγγελματίες
μάθε πως


Greek Namedays - RSS Feed

Για τους λάτρεις των RSS feeds διαθέτουμε το Εορτολόγιο της τρέχουσας ημέρας σε αγγλικά και σε ελληνικά. Μπορείτε πλέον να μας προσθέσετε στο αγαπημένο σας RSS reader και να μην χάσετε καμία γιορτή.

Περισσότερα εδώ.
Το RSS feed μας

Greek Namedays - facebook εφαρμογή

Η εφαρμογή μας στο facebook Το Greek Namedays είναι μια απο τις πρώτες ελληνικές εφαρμογές στο facebook και από το 2007 έως σήμερα αριθμεί 46314 χρήστες.

Αναζήτηση και Προβολή εορτολογίου, Προσθήκη και Επεξεργασία της γιορτής σας, Προσθήκη γιορτής φίλων. Περισσότερα εδώ.

Greek Namedays - twitter

Ακολουθήστε μας στο πλέον απλό και διαδεδομένο site κοινωνική δικτύωσης, το twitter. Μάθετε τα νέα μας και ότι αφορά το ελληνικό εορτολόγιο, αργίες και ονόματα!

Περισσότερα εδώ.
Το twitter μας

Εορτολόγιο - webservice

Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες που θέλουνε να προσθέσουνε επιπλέον λειτουργικότητα στο site τους ή να αναπτύξουν την δική τους εφαρμογή εορτολογίου έχουμε την λύση!

Εδώ στο greeknamedays.gr είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε (κατόπιν συμφωνίας και όχι δωρεάν) webservice με το εοτολόγιο και τις αργίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. (en)

σύντομα κοντά σας...

  - Το site μας για κινητά

  - Το newsletter μας


Γιορτάζουν...

ΣΗΜΕΡΑ
1 ΙΑΝ 1970
ΑΥΡΙΟ
24 ΜΑΡ 2018
ΜΕΘΑΥΡΙΟ
25 ΜΑΡ 2018
Δεν βρέθηκαν γιορτές
Δεν βρέθηκαν γιορτές 25η Μαρτίου, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
περισσότερα περισσότερα περισσότερα